برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

ماهی شورت

ماهی شورت بعلت دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب ضروری امگا3 که بعنوان یکی از عوامل مهم در کاهش خطر سرطان در تحقیقات مختلف مشخص شده است. شورت یکی از ماهیان جنوب است که طرفداران زیادی دارد. مصرف عمده این ماهی به صورت کبابی بوده تا جائیکه بعضی از ساحلنشینان از نوع کوچک آن بیشتر استقبال میکنند.

59,000 تومان
توضیحات

نام ماهی شورت

نام انگلیسی: Smelt-whitings

نام بومی: شورت، حواصیل، حواصیم، خورگل

 

ماهی شورت بعلت دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب ضروری امگا3 که بعنوان یکی از عوامل مهم در کاهش خطر سرطان در تحقیقات مختلف مشخص شده است. شورت یکی از ماهیان جنوب است که طرفداران زیادی دارد. مصرف عمده این ماهی به صورت کبابی بوده تا جائیکه بعضی از ساحلنشینان از نوع کوچک آن بیشتر استقبال میکنند.

 

مدل های پاک کردن و میزان دور ریز:

  •          از وزن محصول پس از پاک کردن به میزان دور ریز محصول کم می شود.

 

پاک شده:شکم آن را تمیز می کنیم، قسمت های روده و دور ریز آن را خارج می کنیم و پولک و دم آن را می زنیم. تیغ و سر و دم آن را نگه می داریم.

میزان دور ریز مدل پاک شده:20 درصد

 

روش های پخت:

مصرف عمده این ماهی به صورت کبابی بوده تا جائیکه بعضی از ساحلنشینان از نوع کوچک آن بیشتر استقبال میکنند. پس از تمیز کردن ماهی در روغن کباب کرده وبدون جدا کردن استخوان های کمری وحتی شاید سر،آن را مصرف می کنند.

 

ارزش غذایی:

ماهی شورت بعلت دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب ضروری امگا3 که بعنوان یکی از عوامل مهم در کاهش خطر سرطان در تحقیقات مختلف مشخص شده است. همچنین، ماهی شورت دارای مواد مغذی روی و سلنیوم است که به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آنها می توانند مانع تجمع رادیکال های آزاد در بافت ها شوند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شوند و به طور غیرمستقیم توانایی گلبول های سفید در حذف سلول های سرطانی را افزایش دهند. ماهی شورت دارای مقادیر بالای ویتامین D است . به نقش این ویتامین در پیشگیری از سرطان های کولون و پروستات در تحقیقات متعددی اشاره شده است .

 

مشخصات کلی ماهی شورت:

ماهی شورت بدن نقره ای کشیده ودر قسمت عقبی تا حدودی فشرده و رنگ تیره در پهلوهاست.بیشتر فلس های بدن از نوع شانه ای است.دارای دهانی کوچک، نوک تیز و میانی و قابلیت ارتجاعی دارد. شامل دو باله پشتی است که باله اولی شامل 10تا 13خار ضعیف و باله دومی 16 تا 27 شعاع نرم دارد. این دو باله با یک پرده نازک به هم وصل هستند.و طول آن حداکثر تا 45 سانتی مترمی رسد.

ماهی شورت در اندازه های کوچک تا متوسط در آبهای ساحلی تا شنی ، مصب ها وقسمت هائی که آب دریا و رود خانه در حالت مد می باشد زندگی میکنند .نوع ماهی کف زی هستند ودارای سرعت شنای کند نسبت به سایر ماهی ها هستند .

این ماهی گوشتخوار بوده ودر بستر رودخانه ها از کرم ها وسخت پوستان نیز تغذیه میکند. قابل ذکر است سراسر دریای عمان وبخش شرقی خلیج فارس تا بندر لنگه دریای گرمسیری و معتدل از آن صید میشود . این ماهی تخمگذار است وفقط یکبار در سال تخم ریزی میکند. این ماهی تخم های خود را در خورها و نواحلی ساحلی رها می کند.

صید این ماهی در منطقه بندر گناوه واطراف بیشتر در سواحل شنی توسط قلاب و کاسه ،تورهای محاصره ای مثل کاروف(کرف)و یا پرتابی و... انجام میگیرد.

 

جزئیات محصول
بررسی
بدون نظر
محصولات مرتبط
موردی یافت نشد

فهرست

تنظیمات